Na Instagramu jste mohli vidět x variant a pokusů, všechny uspěšné. Možná tyhle placky znáte a děláte roky. Já na ně přišla omylem a od té doby na ně nedám dopustit :). Super jsou teplé, studené, doma, do práce, na vejlet….náročnost 0, chuť perfektní. Za mě velké doporučení:)
Tuňákové placky (2 porce)
- 1 velká plechovka tuňáka ve vlastní šťávě (160g)
- 2 vejce
- 2 lžíce mletého zlatého lněného semínka
- lžička mletého hořčičného semínka
- sůl, pepř, chilli
Postup: Vše smíchat a nechat 10 minut odpočinout. Poté promíchat a smažit na ghíčku do zlatova. Toť vše. Dobrou chuť:)
————————————————————
Hodnoty: 1porce cca 220 kcal – 28gB, 1gS, 10gT, 3gV