Tuňákové placky

Na Instagramu jste mohli vidět x variant a pokusů, všechny uspěšné. Možná tyhle placky znáte a děláte roky. Já na ně přišla omylem a od té doby na ně nedám dopustit :). Super jsou teplé, studené, doma, do práce, na vejlet….náročnost 0, chuť perfektní. Za mě velké doporučení:)

Tuňákové placky (2 porce)

  • 1 velká plechovka tuňáka ve vlastní šťávě (160g)
  • 2 vejce
  • 2 lžíce mletého zlatého lněného semínka
  • lžička mletého hořčičného semínka
  • sůl, pepř, chilli

Postup: Vše smíchat a nechat 10 minut odpočinout. Poté promíchat a smažit na ghíčku do zlatova. Toť vše. Dobrou chuť:)

————————————————————

Hodnoty: 1porce cca 220 kcal – 28gB, 1gS, 10gT, 3gV

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*